Saturday, February 20, 2010

aku mau kurus....

salam windu pd teman2 blogger..maaf post kali nie tadak gmbr n resipi kek2 yg sedap ye sbb apa?...fara dlm MOOD DIET..dh dkt sebln fara diet...elak mkn ns n roti...so apa yg fara mkn????...hanyala oat n hsylium husk ja....klu brekfest tuu amik cereal ja...tekak nie mmg dh muak la asyik benda nie sj hr2...cuma klu lapar br mkn bihun n koteaw sup atau goreng ke...klu msh lapar lg..fara hanya mkn 2 3 sudu ja ns...uhuhuhuh..mmg seksa batin..


dh dkt sebulan keadaan nie berlaku..apa kah ada sinar utk ku utk kurus seperti usia anak dara dulu....berat skrg 84 kg....fara harap sgt dpt kurangkan sehingga 70 kg..ada 14 kg lemak harus d lupuskan dr bdn ku ini..dpt kah aku mampu meneruskan perjuangan nie??????????????



sesungguhnya dh rimas dgn keadaan bdn skrg nie...so aku amik kelas aerobik lg...tak dpt la join2 tiap2 hr sbb laling sibuk mencari rezeki bt kami sekeluaarga...tp dlm semggu aku dptla join 1 2 kali ja erobik nie....


28hb feb nie..aku akan timbang semula berat bdn nie..harap2 ada berita gembira utk diri n u all my frenz..amin..

3 comments:

  1. Fara, wish U all the best! I'm sure U can do it! Actually Love pun mkn nasi lemak sikit je smlm...teringin nak makan plak!

    Worait, will be waiting for ur result ;)

    ReplyDelete
  2. salam fara...ieta doakan semoga impian fara tercapai no....insyaallah...usaha tangga kejayaan.....

    ReplyDelete
  3. love n ieta...thanx my dear...sama2 kita tggu resultnya ye...

    ReplyDelete